Het team

De Yoga-praktijk

De Yoga-praktijk biedt een breed aanbod aan yoga-lessen, voor ieder niveau en elke leeftijd. Daarnaast bieden we ook yogatherapie en ayurvedische yoga massages. De activiteiten vinden plaats in ZENtrum Het Hogeland.

Wendy Wesselink

In 2021 ben ik gestart met De Yoga-praktijk en bied ik yogalessen aan in Winsum. Ik dacht altijd te nuchter te zijn voor yoga, maar toen ik ruim 10 jaar geleden een eerste les volgde, wenste ik dat ik dit eerder had ontdekt. De rust die ik ervaarde na de les en de effecten die het had op mijn lichaam maakten dat ik meer wilde: in 2016 heb ik op Bali mijn eerste yoga-opleiding gevolgd tot yoga docent. Hierna volgden meerdere opleidingen (o.a. hatha, ashtanga, vinyasa, yin) in India en Italië en zo heb ik nu meer dan 500 uur aan opleidingen achter de rug. Ook heb ik een opleiding ayurvedische yoga massage gevolgd in India. Op dit moment ben ik in opleiding tot yoga therapeut en bezig met een training zwangerschapsyoga. Wanneer ik niet op mijn yogamat te vinden ben, ben ik graag buiten in de natuur (en de de Italiaanse bergen), daarnaast werk ik als docent en stage- en afstudeercoördinator voor de Hanzehogeschool.

Het is mijn passie om je te ondersteunen in jouw welzijn en vitaliteit en je te laten (op)bloeien. Ik kijk er naar uit je op de yoga- of massage-mat welkom te heten.
Tot dan!

Minka Koopmans

Even voorstellen. Ik ben Minka Koopmans, geboren en opgegroeid in Groningen en na vele fijne woonjaren in Winsum sinds zes jaar gehuisvest in Ezinge. In 2017 volgde ik de Yin Yoga Docentenopleiding in Sneek, bijscholing Assisted Yin, Teacher trainingen en diverse bijscholingen op het gebied van anatomie. Het was en is buitengewoon inspirerend, interessant en het brengt me bovenal rust, balans en inzicht. Naast mijn volle baan in het bankwezen ben ik graag samen met familie en vrienden. We vieren het leven, genieten van het samenzijn en zorgen voor elkaar. 

Zoek jij ontspanning, evenwicht en plezier dan ontmoet ik jou graag bij De Yoga-praktijk in ZENtrum Het Hogeland.  

In de eenvoud ligt de grootste kracht. 
Namasté 

Sterre Dilling

Als fysiotherapeut en (kinder)leefstijlcoach heb ik al aardig wat ervaring met het bewegingsapparaat, maar ook met het lesgeven aan kinderen. Het verzorgen van kinderyoga voelt als een mooie uitbreiding hierop. Yoga vind ik een goede manier om in je lijf te komen. Je motorische vaardigheden uitbreiden, lekker bewegen, rust opzoeken, oefenen met je ademhaling, je creativiteit ontplooien. Tijdens mijn lessen kun je niets fout doen! Ik werk met een vaste opbouw van verschillende onderdelen. Dat zorgt voor structuur zodat je weet wat er gaat komen. Het allerbelangrijkste vind ik dat iedereen zich fijn voelt en het leuk heeft. Ik ben erg enthousiast om vanaf nu kinderyoga te geven.

Ik zal twee lessen gaan aanbieden; de eerste voor kinderen van 6-9 jaar en de tweede voor kinderen van 10-14.
Zie ik je snel? Leuk!